KUNSTklas instromen as. donderdag

05/10/2019

 Voor alle creatievelingen die graag tekenen en schilderen kun je instromen bij 7 lessen KUNSTklas. Leeftijd van 8 jaar tot "jong zijn kent geen grens". Je maakt kennis met vorm, kleur, schaduwen en lijnen en hoe je hiermee uitdrukking in je werk brengt met

verschillende materialen; (kleur)potlood, houtskool, krijt en aquarel- en acrylverf op papier, karton, schilderdoek. We gaan Action Painten en in 3D werken. Je wordt gestimuleerd om naar eigen fantasie te tekenen en schilderen en er vooral veel lol aan te beleven!

 

7 Lessen instromen donderdagmiddag 23 mei van 16.15 - 17.45 uur, schrijf hier in

 

Prijs 115 euro incl. materialen en drinken/lekkers.

 

 

Please reload

© 2015 Nicole Verhoeven Kunst

Kromstraat 9c Veldhoven  06-22460583

  • Facebook Clean