top of page

Sjors Creatief KUNSTklas


KUNSTklas doet mee aan Sjors Creatief. Dus zit jij op de basisschool en heb jij zin om uit te spatten op het doek? Kom dan op een workshop Action Painten in onze inspirerende Pop-up Art Studio/galerie! Met trekkers, rollers en vloeibare verf maak jij met veel plezier een mooi kunstwerk!

Geef je op via de website van Sjors Creatief

Of geef je via info@nicoleverhoeven.nl direct op voor een cursus KUNSTklas van 8 lessen waarin je kennis maakt met vorm, kleur, schaduwen en lijnen en hoe je hiermee uitdrukking in je werk brengt. Je werkt met verschillende teken- en schildermaterialen. Je gaat sculpturen maken en gaan Action Painten op schilderdoek! Je leert naar eigen creativiteit werken en er vooral veel plezier aan te beleven!

Prijs 120 euro, incl. materialen, drinken en iets lekkers.

bottom of page