top of page

KUNSTklas wo/do

KUNSTklas voor kinderen van 6 jaar tot "jong zijn kent geen grens".

#kunst#tekenen#schilderen#3D / 8x 1,5 uur / wo 6-2 / do. 31-1

Voor alle creatievelingen die graag tekenen en schilderen zijn er weer 8 lessen KUNSTklas! Leeftijd van 6 jaar tot "jong zijn kent geen grens". Je maakt kennis met vorm, kleur, schaduwen en lijnen en hoe je hiermee uitdrukking in je werk brengt. Je werkt met verschillende materialen; (kleur)potlood, houtskool, krijt en aquarel- en acrylverf op papier, karton, schilderdoek. We gaan Action Painten en in 3D werken. Je wordt gestimuleerd om naar eigen fantasie te tekenen en schilderen en er vooral veel lol aan te beleven!

Start op:

Donderdag 31 januari 16.15 - 17.45 uur (nog 2 plaatsen ca. 8 jaar)

Woensdag 6 februari 15.30 - 17.00 uur (nog 8 plaatsen vanaf 6 jaar)

Prijs vanaf 1 januari 2019; 130 euro incl. BTW 21% materialen en drinken/lekkers.

zie ook: www.KunstbijNicole.nl

bottom of page