top of page

KUNSTklas wil jij ook dit soort kunstwerken maken?

#kunst#tekenen#schilderen#3D / 8x 1,5 uur / start na meivakantie / Voor alle creatievelingen die graag tekenen en schilderen bied ik 8 lessen KUNSTklas aan. Leeftijd van 8 jaar tot "jong zijn kent geen grens". Je maakt kennis met vorm, kleur, schaduwen en lijnen en hoe je hiermee uitdrukking in je werk brengt. Je werkt met verschillende materialen; (kleur)potlood, houtskool, krijt en aquarel- en acrylverf op papier, karton, schilderdoek. We gaan Action Painten en in 3D werken. Je wordt gestimuleerd om naar eigen fantasie te tekenen en schilderen en er vooral veel lol aan te beleven!

Woensdagmiddag na meivakantie op 8 mei van 16.00 - 17.30 uur

Donderdagmiddag na meivakantie op 9 mei van 16.15 - 17.45 uur

We starten bij minimaal 6 aanmeldingen.

Prijs 130 euro incl. materialen en drinken/lekkers.

bottom of page