top of page

KUNSTklas kinderen...WOW!

WOW!... voor alle creatievelingen die graag tekenen en schilderen is er weer nieuwe KUNSTklas. Vanaf 8 jaar tot "jong zijn kent geen grens". Je maakt kennis met verschillende kunststromingen, vorm, kleur, schaduwen en lijnen en hoe je hiermee uitdrukking in je werk brengt. Verschillende materialen komen aan bod; (kleur)potlood, houtskool, krijt en aquarel- en acrylverf op papier, karton, schilderdoek. We gaan Action Painten en in 3D werken. Je wordt gestimuleerd om naar eigen fantasie te tekenen en schilderen en er vooral veel lol aan te beleven!8 Lessen donderdag van 18.15 - 19.45 uur, schrijf hier in Prijs 130 euro incl. materialen en drinken/lekkers. Kun je het niet betalen voor je kind? Ook kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen komen in aanmerking. Schroom niet om een aanvraag voor hulp in te dienen bij stichting Leergeld als je KUNSTklas niet kunt betalen, je komt sneller in aanmerking dan je denkt!

Vraag nu aan: https://www.leergeld.nl/doe-een-aanvraag/

bottom of page